Curs valutar BNR azi, 15 aprilie: Euro, dolarul și lira sterlină cunosc creșteri semnificative!

Curs valutar BNR azi, 15 aprilie: Euro, dolarul și lira sterlină cunosc creșteri semnificative! © pixabay.ro

Curs valutar azi, 15 aprilie. Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru ziua de astăzi. Astăzi, 15 aprilie, moneda europeană, dolarul dar și lira cunosc creșteri semnificative!

Astăzi, la cursul valutar s-au înregistrat valori mai mari față de zilele trecute pentru euro, dolar, dar și pentru lira sterlină, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

Curs BNR pentru Euro

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi valoarea pentru un euro. Astfel, după câteva zile în care a cunoscut mici scăderi, azi, 15 aprilie, moneda europeană crește! Euro valorează astăzi 4.7619 lei, cu 0.0032 lei mai mult față de ziua de 12 aprilie, vineri.

Curs BNR pentru Dolar

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru un dolar. Astăzi, 15 aprilie, dolarul american crește și el și valorează 4.2072 lei, cu 0.0001 lei mai mult față de 12 aprilie.

Curs valutar GBP. Cum se situează Lira Sterlină 

Banca Națională a României (BNR) a comunicat astăzi și valoarea pentru liră. Lira sterlină a crește astăzi, 15 aprilie și valorează 5.5102 lei, cu 0.0110 lei mai mult ca în ziua de 12 aprilie. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro