Cursurile unui colegiu din Câmpina au fost suspendate din cauza coronavirusului! O elevă a juns de urgenţă la spital cu simptome specifice

Cursurile unui colegiu din Câmpina au fost suspendate din cauza coronavirusului! O elevă a juns de urgenţă la spital cu simptome specifice © Captură Video

O elevă care s-a întors de curând din Milano a fost transportată de urgenţă la spital, din cauză că i s-a făcut rău în timpul orelor.

Tânăra, elevă la Colegiul Energetic Câmpina, a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase din Ploieşti cu simptome de îmbolnăvire.

Suspiciunea conform căreia eleva ar fi suspectă de infectare cu noul coronavirus a apărut în cursul zilei de ieri. Tânăra ar fi petrecut câteva zile în Milano, iar la revenirea în ţară, a început să acuze stări de rău, asemănătoare simptomelor infectării.

În ce stare se află eleva

Tânăra a fost preluată de o autospecială de transport a victimelor multiple, însoţită de un echipaj de ambulanţă, şi izolată într-o cameră specială a secţiei de boli infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Elevei i s-au recoltat probe care au ajuns la Institutul Matei Balş din Capitală. Rezultatele urmează a fi finalizate în cursul zilei de azi. 

Din cauză că imediat după întoarcerea din Italia, eleva s-a dus la şcoală şi a intrat în contact cu mai multe persoane, toată unitatea de învăţământ a fost închisă, pentru a se restrânge suspiciunea răspândirii virusului şi pentru a fi efectuată o dezinfectare. 

Elevii şcolii au fost informaţi despre acest incident şi au primit anumite măsuri de prevenire, până la aflarea rezultatelor stării tinerei suspecte de coronavirus.
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro