UPDATE / Două cutremure, în doar câteva ore, în România. Al doilea seism a avut magnitudinea 3,5

Cutremur, joi dimineaţă, în România. Ce magnitudine a avut seismul © Arhivă

UPDATE 12.10: Un nou cutremur a avut loc în România, în judeţul Vrancea, de această dată, la doar câteva ore după ce un alt seism s-a produs în judeţul Buzău. Cel de-al doilea cutremur al zilei a avut magnitudinea 3,5 şi s-a produs la o adâncime de 92 de kilometri la ora 10.53.

Un nou cutremur a avut loc în România, joi dimineaţă. Seismul s-a produs la ora 03.52 şi a avut loc la o adâncime de 126 de kilometri. Cutremurul a înregistrat magnitudinea de 3.

Ultimul cutremur care a avut loc în ţara noastră s-a produs pe data de 9 iulie, tot în judeţul Buzău, acesta înregistrând magnitudinea 2,7. De asemenea, miercuri, pe 10 iulie, un alt seism a avut loc, de data aceasta aproape de România, în Serbia.

Cel mai puternic seism din 2019

Cel mai puternic cutremur de anul acesta a avut loc pe 9 ianuarie şi a înregistrat o magnitudine de 4,4 grade. Anul trecut, cel mai serios seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită puternic și la București.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro