Cutremur aproape de Constanţa! Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur aproape de Constanţa! Ce magnitudine a avut seismul © Arhivă

Astăzi a avut loc un nou seism. Cutremurul de suprafaţă a fost foarte aproape de ţara noastră, având loc în Marea Neagră.

Cutremurul de suprafaţă s-a produs la doar 60 de kilometri de Constanţa. Potrivit Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), acesta a avut loc la graniţa dintre ţara noastră şi Bulgaria.

Seismul a înregistrat o magnitudine de 3,2 pe scara Richter. Cutremurul s-a o produs la o adâncime foarte mică, de doar 30 de kilometri.

Cutremurul a avut loc în apropierea mai multor oraşe. Acestea sunt: 60 km sud de Constanţa, 153 km nord-est de Burgas, 68 km nord-est de Varna, 205 km sud de Galaţi, 186 km sud de Brăila şi 214 de Bucureşti. 

Cutremur astăzi în România

Cutremurul a avut loc în zona seismică Vrancea. Seismul a avut loc noaptea trecută, la ora 00:45, conform Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru fizica pământului (INCDFP).

Seismul a înregistrat o magnitudine de 3,2 grade pe scara Richter. 

Sesim puternic în Grecia

După ce întreaga populaţie a fost şocată de multitudinea dezastruoasă de seisme din Albania, un cutremur mare a avut loc ieri, 27 noiembrie, în Grecia.

Cutremurul a fost înregistrat la ora 09:23 şi a avut o magnitudine şi s-a produs la o adâncime de doar 30 de kilometri, potrivit informaţiilor Institutului Naţional pentru Fizica Pământului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro