Cutremur de 3,4 grade, în România! În ce zonă s-a produs seismul

Cutremur de 3,4 grade, în România! În ce zonă s-a produs seismul © Foto simbol arhivă

Un nou seism s-a produs marți, 24 martie, în România! Cutremurul a înregistrat magnitudinea de 3,4 grade magnitudine pe scara Richter.

Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunță că un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs marți, 24 martie. 

Seismul a avut loc la ora 11:02, la o adâncime de 113 kilometri, în zona seismică Vrancea.

Cutremurul s-a resimţit în apropierea oraşelor: 91 km est de Braşov, 92 km sud de Bacău, 105 km vest de Galaţi, 106 km nord-est de Ploieşti, 108 km nord-vest de Brăila, 155 km nord de Bucureşti, 170 km sud de Iaşi, 179 km nord-est de Piteşti, 203 km est de Sibiu şi 213 km sud-vest de Chişinău. 

Cel mai mare cutremur din 2020

Pe teritoriul țării noastre, cel mai puternic cutremur din 2020 s-a înregistrat în noaptea de 31 ianuarie. Seismul de 5,2 grade magnitudine pe scara Richter a avut loc la ora 03:26 și s-a resimțit puternic în București, dar și în Constanța, Bacău, Brașov, Iași, Suceva și Chișinau.

Maria Ghiorghiu avertizează!

În urmă cu ceva timp, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu și-a avertizat cititorii că urmează un cutremur puternic, care va „mătura” tot din jur.

„Era un cutremur foarte puternic, un cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest Cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro