Cutremur în România, duminică dimineaţă

Cutremur în România, duminică dimineaţă © Foto simbol arhivă

În ultima zi a săptămânii, un nou cutremur s-a produs în România. Seismul a fost înregistrat într-o zonă neobişnuită, dis-de-dimineaţă.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul a avut loc în judeţul Buzău la ora 05:15 şi a înregistrat o magnitudine de 2.5 grade pe scara Richter. Epicentrul a fost la 6 kilometri adâncime. 

Sâmbătă, un seism de 3.2 grade pe scara Richter a avut loc la ora 12:49 în judeţul Vrancea, la o adâncime de 79 de kilometri. 

De asemenea, vineri, un alt cutremur s-a produs într-o zonă neobişnuită, în judeţul Galaţi. Ultimul cutremur din Galaţi a avut magnitudinea de 2,3 grade pe scara Richter şi s-a produs la ora 13:31, la o adâncime de 19 kilometri. 

Cel mai puternic seism din 2019

Cel mai puternic cutremur de anul acesta a avut loc pe 9 ianuarie şi a înregistrat o magnitudine de 4,4 grade. Anul trecut, cel mai serios seism a avut loc în data de 28 octombrie, în judeţul Buzău, şi a avut o magnitudine de 5,8 pe Richter, mişcarea tectonică fiind resimţită puternic și la București.

Maria Ghiorghiu, premoniţie cutremurătoare

Maria Ghiorghiu anunţă tot mai des că România va trece printr-un cutremur devastator. În multe dintre articolele sale, celebra clarvăzătoare transmite că are premoniţii legate de o adevărată tragedie care se va abate peste ţara noastră. Maria Ghiorghiu este tot mai sigură pe aceste premoniţii vizavi de un puternic seism.

Acum câteva luni, seismologii au anunţat că România se va cutremura în acest an de mai multe ori față de 2018. Potrivit acestora, în 2019 există riscul producerii unui număr extrem de mare de cutremure. Într-adevăr, ţinând cont de seismele înregistrate de la începutul anului şi până în prezent, nu putem decât să le spunem: "Aţi avut dreptate!".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro