Cutremur în România, duminică dimineață! Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur în România, duminică dimineață! Ce magnitudine a avut seismul © arhiva

România a fost puternic zguduită în această dimineață de un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter.  Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP)  anunță că seismul s-a produs în zona Vrancea.

Duminică dimineață, România a fost din nou zguduită de un cutremur puternic ce s-a produs în zona seismică Vrancea. Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunță că aceasta a avut magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter și s-a produs la ora 03:51!

Seismul a avut loc la o adâncime de 137 de kilometri și s-a produs la 53km SE de Brașov, 55km N de Ploiești, 111km N de București, 123km NE de Pitești, 137km SV de Bacău, 139km V de Brăila, 143km V de Galați, 166km E de Sibiu, 175km N de Ruse, 220km SV de Iași.

Maria Ghiorghiu, avertisment alarmant

În urmă cu câteva luni, celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunțat pe blog-ul său că va urma un cutremur intens, care va distruge tot în jur!

„Era un cutremur foarte puternic, un cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro