UPDATE / Două cutremure puternice au avut loc astăzi, în România

Cutremur puternic vineri dimineaţă în România © arhivă

UPDATE ora 13:30: Un alt cutremur a avut loc, tot astăzi, în România. Seismul a înregistrat o magnitudine de 2.9 pe scara Richter şi s-a produs în judeţul Vrancea, la ora 12:33, potrivit INFP. Cutremurul a avut loc la o adâncime de 112 kilometri. 

ŞTIRE INIŢIALĂ

Un nou cutremur s-a produs în România, vineri dimineaţă. Seismul a avut magnitudinea de 3,7 pe scara Richter şi a avut loc într-o zonă neobişnuită a României, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Seismul a avut magnitudinea de 3,7 pe scara Richter şi a avut loc într-o zonă neobişnuită a României, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremurul s-a produs în judeţul Caraş-Severin şi a avut magnitudinea de 3,7 pe scara Richter. Seismul a avut loc la ora 03:15, în noaptea de joi spre vineri şi s-a produs la o adâncime de numai 4 kilometri. Acest seism a avut loc la aproape 24 de ore după alte două cutremure produse joi dimineaţă, în zona Vrancea.

Cel mai puternic cutremur din ultimii ani a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni. Un cutremur cu magnitudinea 5,8 pe scara Richter s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, 28 octombrie, la ora 03:38. Seismul a avut loc la o adâncime de 150 kilometri în Vrancea şi s-a resimţit atât în România cât şi în Bulgaria şi Republica Moldova, potrivit INFP. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro