Cutremur în România, în această seară. Seismul a avut loc după ce secțiile de votare au fost închise

Cutremur în România, în această seară. Seismul a avut loc după ce secțiile de votare au fost închise © Arhivă

Un nou cutremur a avut loc în România, în această seară. Seismul s-a produs după câteva minute de la închiderea secțiilor de votare.

România s-a cutremurat din nou în această săptămână. Seismul s-a produs în județul Vrancea, în această seară, la ora 21:07 și a înregistrat o magnitudine de 3,7.

Cutremurul a avut loc la adâncimea de 131 de kilometri, în apropierea mai multor orașe. Acestea sunt: 95km NE de Ploiești, 81km E de Brașov, 167km NE de Pitești, 194km E de Sibiu, 99km S de Bacău, 179km SV de Iași, 146km N de București, 112km V de Galați, 114km NV de Brăila și 210km N de Ruse.

Nu este singurul cutremur din această săptămână

Miercuri, pe data de 20 noiembrie, un alt seism a avut loc în zona Vrancei. Acesta a avut loc la ora 18:31, cu o magnitudine de 2,6. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 147 de kilometri. În aceeași zi, cu câteva ore înainte, a avut loc un alt cutremur. Acesta s-a produs în Covasna, la o adâncime de 67 de kilometri și a avut magnitudinea 2,7.

Seria cutremurelor continuă, deoarece și marți a avut loc un seism. Acesta s-a produs în județul Vrancea, având o magnitudine ca cea din ziua următoare, de 2,6. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs la o adâncime de 116 kilometri.

Când a avut loc cel mai mare cutremur din România, în luna noiembrie

În luna aceasta, cel mai puternic cutremur s-a înregistrat la data de 10 noiembrie. Seismul a avut o magnitudine de 3,8.

Când s-a produs cel mai puternic seism din 2019

Cel mai mare seism înregistrat anul acesta a avut loc pe data de 3 septembrie. Acesta a înregistrat atunci o magnitudine de 4,5.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro