Cutremur semnificativ, în urmă cu puţin timp. Seismul s-a produs în Vrancea

Cutremur semnificativ, în urmă cu puţin timp. Seismul s-a produs în Vrancea © Foto simbol arhivă

Un nou cutremur a avut loc în România în urmă cu puţin timp. Seismul s-a produs în zona Vrancea.

România a fost din nou zguduită de un cutremur, în noaptea de miercuri spre joi. Potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul s-a produs la ora 2.25 în Vrancea. 

Magnitudinea pe care a avut-o cutremurul din noaptea de miercuri spre joi, conform aceeaşi surse, a fost de 3,3 grade pe scara Richter. 

Cutremurul s-a produs la o adâncime de 140 de kilometri, în apropierea oraşelor Brașov (75 km), Ploiești (91 km), Bacău (103 km), Galați (117 km), Brăila (118 km), București (142 km), Pitești (162 km), Iași (184 km) şi Sibiu (189 km).

Cel mai puternic seism din acest an 

În noaptea de 31 ianuarie a fost înregistrat cel mai puternic seism din 2020. Cutremurul s-a produs la ora 03:26, a avut magnitudinea de  5,2 grade magnitudine pe scara Richter şi s-a simțit puternic în București, dar și în Constanța, Bacău, Brașov, Iași, Suceva și Chișinau. 

Maria Ghiorghiu, premoniție alarmantă despre un mare cutremur

Maria Ghiorghiu și-a anunțat recent cititorii că urmează să se producă un cutremur intens. Clarvăzătoare nu a ştiut să spună când va avea loc sau unde, dar a precizat că vor fi „consecințe grave”.

„Era un Cutremur foarte puternic, un Cutremur ce făcea că pământul să trepideze ca pe arcuri. Dragii mei, unde anume se va produce acest Cutremur puternic, eu nu știu a vă spune. Dar știu că așa se va întâmpla, iar acolo unde se va produce vor fi și consecințe grave din păcate. Să ne rugăm fraților, pentru toți semenii noștri care ar putea fi afectați de acest Cutremur puternic, să ne rugăm pentru pacea lumii întregi și pentru mântuirea sufletului nostru”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro