Cutremur cu magnitudinea 4,6 în judeţul Vrancea, marţi după-amiază. Seismul s-a simţit şi în Bucureşti

Cutremur cu magnitudinea 4,6 în judeţul Vrancea, marţi după-amiază. Seismul s-a simţit şi în Bucureşti © Arhivă

UPDATE 15.20: Infp a revizuit cutremurul la magnitudinea de 4,5.

Un nou cutremur a avut loc în România, marţi după-amiază. Seismul a înregistrat o magnitudine destul de mare şi a avut loc în judeţul Vrancea, dar s-a simţit şi în Bucureşti.

Seismul a înregistrat magnitudinea 4,6

Cutremurul care avut loc, marţi, în România, a fost cu magnitudinea de 4,6, iar specialiştii au precizat că acesta s-a simţit chiar şi în Capitală. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 121 de km, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului. De asemenea, cutremurul, care a avut loc la ora 14.52, a avut loc la o distanţă de 53 de km de Braşov.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (12km), Întorsura Buzăului (30km), Covasna (33km), Vălenii de Munte (44km), Slănic (47km).

Cutremurul de azi, al treilea din luna septembrie, din România

Seismul care s-a produs marţi după-amiază în România este cel de-al treilea din luna septembrie care are loc în ţara noastră.

Astfel, primul care a avut loc a fost duminică, pe 1 septembrie, atunci când un seism cu magnitudinea 2,3 a avut loc în judeţul Buzău.

De asemenea, luni, 2 septembrie, un alt cutremur s-a produs în judeţul Călăraşi. Acesta a avut loc la ora 20.32 şi a înregistrat magnitudinea 2. În plus, cutremurul a avut loc la o adâncime de 19 kilometri. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Călărași(14km), Slobozia(45km), Fetești(51km), Țăndărei(58km), Cernavodă(71km).


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro