Dan Alexa, mărturii complete despre divorţ şi despre relaţia cu Anamaria Prodan! Interviu exclusiv

+3 click pentru
galerie

Celebrul antrenor Dan Alexa a decis să vorbească deschis despre scandalurile în care a fost târât, fără voia lui.

A început să joace fotbal de la vârsta de opt ani, şi-a pus ambiţia şi a reuşit să activeze la cluburile de renume din România, azi e un nume în lumea fotbalului... Dan Alexa. "În meseria aceasta, presiunea este fantastică. Aşteptările sunt foarte mari şi e normal să îţi doreşti să ajungi cel mai bun. Din păcate, cei care conduc marile cluburi nu au o cultură a performanţei. Când am pornit pe acest drum nici nu ştiam ce mă aşteaptă. Viaţa unui antrenor poate să fie foarte scurtă la o echipă. Din păcate, lumea te judecă mereu după ultimul rezultat, iar asta se întâmplă la toate echipele", declară Dan Alexa, într-un interviu difuzat, astăzi, la Star Matinal, pe Antena Stars, începând cu ora 9.00.

Celebrul antrenor vorbeşte şi despre scandalul în care a fost implicat după ce Ionel Ganea a făcut mai multe declaraţii la adresa lui şi a impresarei Anamaria Prodan. "Am fost deranjat când a zis Ionel Ganea ceea ce a zis. Cu Ana am o relaţie excepţională. Este un manager foarte bun, care se implică total. Marea ei calitate este că vorbeşte de Nicuşor Stanciu, care este produsul ei cel mai bun. Pentru ea, meseria asta este viaţă şi moarte. Ana m-a ajutat şi mă ajută foarte mult, eu mă consult foarte mult cu ea, m-am consultat în momentele grele. Când am cunoscut-o eu, ea era foarte puternică. Ana este omul care nu pierde, face orice să fie foarte bună", declară antrenorul.

Interviul, în exclusivitate, astăzi la Star Matinal, pe Antena Stars, de la ora 9:00. Dan Alexa vorbeşte, în premieră, despre divorţ şi despre cele două minuni din viaţa sa!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro