Dan Cămârzan, scandal în sala de judecată. Milionarul și-a făcut selfie cu bunica înainte să o omoare

Dan Cămârzan, scandal în sala de judecată. Milionarul și-a făcut selfie cu bunica îninate să o omoare © Facebook

Filmări şocante cu milionarul care şi-a ucis bunica! Dan Cămârzan şi-a făcut selfie cu bătrâna înainte să o omoare! Iar azi, la procesul bogătaşului, a fost mare scandal în sala de judecată! 

Dan Cămârzan a făcut o fotografie înainte de a-şi ucide bunica. În imagine apare el, bunica, mama şi sora lui, părând cu toţii fericiţi. Nimeni nu avea habar ce avea să facă Dan Cămârzan. 

De asemenea, Dan Cămârzan şi-ar fi sugrumat bunica sub privirile neputincioase ale mamei lui. Astăzi, judecătorii au decis să fie arestat pentru 30 de zile. El a contestat măsura arestului preventiv, însă în momentul judecării acestei contestaţii a făcut scandal în sala de judecată.

Trecutul lui Dan Cămârzan

Afaceristul ar fi aderat la secta "Suveranilor născuţi vii", aşa cum chiar el ar fi recunoscut, la un moment dat, în faţa poliţistilor. Astfel, dacă în urmă cu 10 ani, Dan Cămârzan se ducea cu elicopterul în mai toate weekend-urile la Mamaia, acolo unde cheltuia sume fabuloase alături de prietenii săi, la rândul lor, miliardari, acum, afaceristul riscă ani grei de închisoare.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro