Dan Diaconescu, la un pas să fie aruncat în stradă! Cine i-a pus gând rău milionarului!

+3 click pentru
galerie

O datorie de cinci milioane de euro i-ar putea da peste cap viaţa lui Dan Diaconescu, după o decizie dată recent de judecători.

Celebrul om de televiziune este vânat de bănci, care vor să îl arunce în stradă, pentru o datorie de peste cinci milioane de euro. În încercarea de a recupera banii de la fostul patron OTV, instituţiile bancare au solicitat executarea silită a lui Dan Diaconescu, iar judecătorii au fost extrem de tranşanţi: „Admite cererea de încuviinţare a executării silite. (...) Autorizează creditorii să treacă la executarea silită prin toate formele prevăzute de lege, simultan sau succesiv, a obligaţiilor înscrise în titlurile executorii, precum şi pentru cheltuielile de executare silită. Fără cale de atac”.

Dan Diaconescu a ajuns în spatele gratiilor după ce magistraţii Curţii de Apel l-au condamnat, la începutul lunii martie 2015, la cinci ani şi jumătate închisoare în dosarul în care a fost acuzat de şantaj. În rechizitoriu, procurorii au reţinut că, în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu a exercitat acte repetate de ameninţare, atât în mod direct, în cadrul emisiunii de la OTV, cât şi indirect, prin intermediul lui Doru Pârv, asupra lui Ion Moţ, primar al comunei arădene Zarand, pentru a-l determina să le dea suma totală de 200.000 euro. Sub presiunea acestor ameninţări, primarul Ion Moţ i-a remis lui Doru Pârv suma de 30.000 de euro și 42.000 de lei, scopul fiind ca banii să ajungă, în final, la Dan Diaconescu. În 2017, după ce a executat aproape trei ani de închisoare, Diaconescu a fost eliberat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro