Atenție!
Conținut pentru adulți!

Dani Mocanu, primele declaraţii după ce a fost eliberat / Cum a justificat procurorul intervenţia în forţă!

+2 click pentru
galerie

Dani Mocanu a vorbit, în exclusivitate pentru SPYNEWS, despre intervenţia bizară a oamenilor legii, care, ieri, au descins înarmaţi până în dinţi, cu arme de asalt, pentru a-l ancheta în legătură cu un videoclip muzical, un pamflet postat pe YouTube.

În timp ce la Caracal procurorii şi poliţiştii au aşteptat să se trezească asasinul adolescentelor, pentru a nu-l deranja pe acesta în timpul somnului, ieri dimineaţă, casa lui Dani Mocanu a fost luată cu asalt. Patru civili şi cinci mascaţi înarmaţi cu arme semiautomate şi puşti care puteau ucide chiar şi un elefant au intrat cu forţa în locuinţa manelistului şi i-au pus la podea pe toţi cei prezenţi: bărbaţi, femei, copii. Motivul: manelistul, care are nişte “bube” penale, fiind judecat pentru proxenetism, a realizat un videoclip în care apare batjocorind o presupusă prostituată şi l-a postat pe YouTube, menţionând că piesa ar fi un pamflet.

Dani Mocanu a dezvăluit, în urmă cu puţin timp, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că s-ar fi prezentat oricând la audieri, dacă i s-ar fi trimis o citaţie, şi că nu era necesar ca poliţiştii să-i sperie familia cu puştile de asalt. “Au intrat cu noaptea-n cap peste noi, înarmaţi. Mi-au speriat copiii… Au început să scotocească prin casă. I-am întrebat ce caută şi mi-au spus că probe, fiindcă sunt cercetat într-un dosar de instigare la ură împotriva femeilor, după ce am lansat cea mai recentă piesă. Se uitau sub pat şi i-am întrebat dacă se aşteaptă să o găsească acolo pe fata din videoclip. Au ridicat circa 100 de CD-uri şi DVD-uri, cu diverse albume. (…) La Bucureşti, l-am întrebat pe procuror de ce a fost nevoie să trimită nouă poliţişti înarmaţi, fiindcă m-aş fi prezentat dacă trimetea o citaţie, iar acesta a spus că aşa a vrut, aşa a considerat că e necesar, fiindcă eu fac parte dintr-o altă lume decât a lui”, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, Dani Mocanu.

Ţinând cont de faptul că videoclipul postat pe YouTube este proba supremă în dosar, după cum au şi precizat procurorii, într-un comunicat (facsimil jos), este de neînţeles de ce poliţiştii şi procurorii au avut nevoie de CD-urile cu melodiile lui Dani Mocanu. Doar dacă nu cumva erau fani ai manelistului şi nu ştiau cum să intre în posesia întregii sale opere, pentru a o asculta în tihnă, în maşinile de serviciu, pe la porţile criminalilor în serie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro