Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire, în cazul accidentului cu doi morți. Prima reacție

Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire, în cazul accidentului cu doi morți. Prima reacție © Arhivă

Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire, în cazul accidentului mortal pe care l-a provocat pe 26 decembrie 2019. Joi dimineața, fostul ministru s-a prezentat la Parchetul Tribunalului Argeș, pentru cercetările în jurul morților celor două victime ale accidentului rutier.

Fostul ministru Daniel Chițoiu s-a prezentat la tribunal însoțit de avocat. A stat 15 minute în fața magistraților și a făcut declarații atât la intrare, cât și la ieșire.

„Particip la toate procedurile procesului de cercetare penală. Azi, am participat la una dintre ele. Nu vorbeam la telefon, în momentul accidentului”, a declarat Daniel Chițoiu după audieri, potrivit Antena 3.

Daniel Chițoiu, implicat într-un accident cu doi morți

Anul trecut, Daniel Chițoiu, fostul ministru al Economiei, a fost audiat joi în cazul accidentului în urma căruia și-au pierdut viața doi oameni. Deși a fost deschis un dosar de ucidere din culpă, abia acum a fost citat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, care a preluat cazul.

Potrivit insitutiției, este începută urmărirea penală în rem pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vă reamintim că accidentul a avut loc în data de 26 decembrie 2019, în jurul orei 12.10, în apropierea localității Zamfirești, județul Argeș. Pe 30 decembrie, conducerea Parchetului Tribunalului Argeș a decis preluarea dosarului, potrivit Parchetului General. Această hotărâre a fost luată „având în vedere intensa reflectare în mass-media a acestui caz”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro