Daniel Onoriu, cu nevasta la tribunal / Totul a plecat de la bani!

+4 click pentru
galerie

Daniel Onoriu a ajuns din nou în faţa judecătorilor, însă nu pentru că ar mai fi incendiat vreo maşină, cum a fost acum câţiva ani, ci din cauza unor datornici.

Daniel Onoriu şi soţia lui, Isabela, au deschis, recent, un proces împotriva soţilor Diana şi Niculae D., solicitând executarea silită a acestora. Conform surselor noastre, persoanele date în judecată ar fi luat de la soţii Onoriu un apartament, iar de ceva timp, din pricina problemelor financiare, nu şi-au mai putut achita datoriile. Aşa că proprietarii Onoriu au decis să-i execute silit. „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, au decis judecătorii.

În 2017, Daniel Onoriu - nepotul celebrei Gabi Luncă şi a marelui acordeonist Ion Onoriu - a fost arestat la domiciliu, după ce a comis un atac în stil mafiot: a incendiat maşina fostei sale iubite, Simoa Chiţac. În încercarea disperată de a scăpa de "mititica", Daniel Onoriu a cerşit milă din partea victimelor sale – fosta iubită, Simona Chiţac, şi o altă femeie -, cărora le-a incendiat maşinile. A mers cu ele la mediator şi, după ce le-a plătit maşinile distruse, a obţinut de la acestea promisiunea că nu vor depune plângeri penale împotriva lui. "Am scris acolo că nu am întreprins şi nu voi întreprinde nicio acţiune legală împotriva lui Daniel Onoriu în această speţă. (...) A fost un moment de rătăcire totală din partea lui, l-am înţeles, l-am iertat, am comunicat foarte bine cu familia lui, mi-am recuperat prejudiciul material, cel moral nu am considerat că e necesar. Au fost 10 ani ca şi familia mea, nu aş putea să le fac vreodată rău. Doar că drumurile noastre s-au separat definitiv. Atât", a declarat Simona Chiţac, pentru SPYNEWS, în urmă cu doi ani.

Cu jumătate de an înainte de declaraţia de mai sus, aceeaşi Simona Chiţac spunea: "În această seară, mașina mea a luat foc. La evenimentul umanitar pe care îl organizam a venit și persoană care mă amenință de câteva zile. Este vorba de Daniel Onoriu, care nu a acceptat faptul că nu am vrut să ne mai împăcăm. De 3 zile era foarte insistent și alterna momentele în care îmi transmitea prin prieteni că mă iubește și cele de amenințări groaznice. Am înregistrări, mesaje, iar poliția își va face treaba. Există camere în zonă și martori care au observat un BMW argintiu și cineva care a aruncă benzină pe mașină mea. S-a găsit și o șurubelniță înfiptă în roată".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro