Daniela Dincă, declaraţii tulburătoare despre Ştefan Risipiceanu! Ce a văzut fiica "monstrului din Caracal"

Daniela Dincă, declaraţii tulburătoare despre Ştefan Risipescu! Ce a văzut fiica "monstrului din Caracal" © spynews.ro

Miercuri, Ştefan Risipiceanu, considerat de DIICOT suspect în cazul Luizei Melencu, a fost reţinut. Gheorghe Dincă a afirmat că împreună cu acesta a violat-o pe tânără în ziua răpirii, în luna aprilie. Ies la iveală detalii şocante! Afirmaţiile Danielei Dincă creionează o imagine tulburătoare a situaţiei.

Ştefan Risipiceanu, un bărbat de 47 de ani fără familie care mai dormea în curtea lui Gheorghe Dincă, a fost reţinut de DIICOT miercuri, 27 noiembrie, după ce "monstrul din Caracal" le-a spus organelor de anchetă că împreună cu acesta au violat-o pe Luiza Melencu. De asemenea, urme din saliva acestuia au fost găsite în casa groazei, iar Ştefan Risipiceanu apăruse la tv cu arsuri pe mâini, despre care spunea că sunt... de la soare. 

Daniela Dincă declara în luna august, la scurt timp de la izbucnirea scandalului Caracal, că în ziua în care a trecut prin faţa casei tatălui său a văzut ieşind din curte două persoane. Ea nu şi-a dat seama cine erau acestea, dar fratele său, da. Era vorba de Vică şi Fane. 

"Menţionez că în data de 24.07.2019, miercurea când eu am trecut pe la poarta tatălui meu şi am văzut cele 2 persoane care ieşeau din curtea imobilului, persoana mai scundă avea în mână o pungă sau plasă de mărime medie, de culoare închisă, nefiind voluminoasă", a declarat Daniela Dincă la audierile oficiale.

Fane fiind numele după care era cunoscut în zonă Ştefan Risipiceanu. Cu toate acestea, la acea vreme, fiicei lui Gheorghe Dincă nu i s-a părut relevantă vizita celor doi vecini în cazul dispariţiei fetelor.

Vică s-a apărat şi a spus că nu este adevărat nimic din ce spun copiii lui Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro