Daniela Dincă, vorbe grele la adresa tatălui, înainte de trimiterea în judecată. "Nu a distrus doar familiile fetelor"

Daniela Dincă, vorbe grele la adresa tatălui, înainte de trimiterea în judecată. "Nu a distrus doar familiile fetelor" © arhivă

Daniela Dincă a rupt tăcerea! Fiica "monstrului din Caracal" a răspuns la mai multe întrebări  legate de relaţia pe care a avut-o până acum cu tatăl ei, dar şi despre cum i-a fost afectată familia, odată cu izbucnirea scandalului Caracal.

În următoarele zile, dosarul Caracal va fi trimis în judecată. Procesul se va judeca la Olt, cel mai probabil cu uşile închise. Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţia în ceea ce o priveşte pe Luiza Melencu, dezvăluind identitatea a alţi doi complici: Petruţa şi Ştefan.

"Monstrul din Caracal" a povestit că Luiza a plecat vie din casa groazei, luată Ştefan şi alţi doi bărbaţi. El ar fi fost cel care i-a adus un sac de oase, probe pe care să le planteze pentru a da impresia că a omorât-o pe copilă.

Ultima perioadă a fost plină de lovituri pentru familia lui Gheorghe Dincă. Daniela Dincă, fiica "monstrului din Caracal" a precizat, înainte de toate, că dacă era adevărat ce s-a zvonit despre ea încă din vara anului 2019, acum ar fi fost arestată. 

Despre relaţia cu Gheorghe Dincă, Daniela a spus că nu exista, dat fiind faptul că a fost crescută de bunicii din partea mamei.

"Eu am vorbit ultima dată cu tatăl meu în februarie anul trecut când a murit bunica mea, cea care m-a crescut.", a declarat Daniela Dincă, potrivit RTV.

În continuare, Daniela Dincă aşteaptă concluziile clare ale anchetatorilor. 

"Când se termină, vedem. Dacă e adevărat ce se spune, tatăl meu nu a distrus doar familiile fetelor, ci a distrus chiar şi familia lui. Şi-a distrus proprii nepoţi. E o altă dramă pe care o trăim, nu ca cea pe care o trăiesc familiile victimelor", a mai spus aceasta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro