Daniela Gyorfi, momente de panică, în propria casă / Nu i-a venit să creadă, când a văzut cine este “intrusul”

+4 click pentru
galerie

Îndrăgita artistă Daniela Gyorfi a tras o sperietură zdravănă, în propria casă, din cauza celui mai nou membru al familiei.

Invitată la “Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Daniela Gyorfi a dezvăluit că a avut un labrador, pe care l-a dat la o curte, pentru că devenise prea mare și se chinuia în casă. Aşa că acum o are pe Mimi, o pisicuţă care doarme cu ea şi Maria, fetiţa ei, în pat.

“Când am adus-o, vreo două zile nu a ieşit de sub pat, doar bea puţină apă şi mânca. Şi în gândul meu zic: «Ce noroc am cu pisicuţa asta, e cuminte, nu se aude, nimic». Şi uşor uşor... Plânge după noi, îţi dai seama. Plânge la uşă, râcâie. Face ca toate alea. Când aude maşina, ne aşteaptă la uşă, ne atacă”, a mărturisit artista.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, Daniela Gyorfi îşi aminteşte că pisica i-a dat fiori, la un moment dat: “E foarte inteligentă. Îi place când fac baie şi eu şi Maria, stă numai la noi. Şi nu se sperie de apă. Şi dacă o arunci în apă, ea stă, nu e problemă. E prima pisică pe care o văd că nu reacţionează niciun fel. Şi a văzut ea de unde se trage apa. Şi stăteam eu într-o zi cu Maria, şi am auzit cum se trage apa! Îţi dai seama că prima oară m-am speriat, că e cineva în casă... Şi când mă uit, ea apăsa cu lăbuţa pe WC”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro