Daniela Gyorfi retrăieşte cea mai cumplită zi în fiecare clipă! Cine îi aminteşte de ziua fatidică!

+4 click pentru
galerie

Îndrăgita artistă Daniela Gyorfi retrăieşte în fiecare clipă ziua cumplită în care şi-a pierdut mama, dintr-un motiv incredibil.

Invitată la „Stăpânii vedetelor”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Daniela Gyorfi mărturiseşte că cel mai nou membru al familiei, un labrador de câteva luni, este născut chiar în ziua în care s-a stins mama artistei, la câţiva ani după cumplitul eveniment. Aşa că, de fiecare dată când vede patrupedul, îşi aminteşte de ziua în care şi-a pierdut mama.

Artista povesteşte cum a ajuns „mămica” Bellei şi că, iniţial, a crezut că va primi o maşină. "Era în perioada Crăciunului. (...) L-am văzut secretos pe George. Iniţial am crezut că este vorba despre o maşină. Când am văzut-o pe Bella... Sincer, nu eram pregătită să am câine. Noi avem un program destul de încărcat, iar un câine are nevoie de atenţie, de dragoste, trebuie să ai grijă de el. Maria a început să plângă de fericire”, povesteşte Daniela Gyorfi.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 13.00, la „Stăpânii vedetelor”, pe Antena Stars!

Pe 8 Martie, artista a declarat, la Antena Stars, despre mama ei: „Am avut noroc de o mamă foarte bună, foarte specială. Era un om foarte puternic, foarte bun. Cât timp a trăit, eu am fost mereu jumătatea care se ascundea, ea mereu îmi spunea să nu te laşi. A fost o persoană foarte iubitoare, protectoare. Pentru mine mama mea a fost copilul meu".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro