Daria, copila de 13 ani răpită de unchi, a fost găsită

Daria, copila de 13 ani răpită de unchi, a fost găsită © arhivă

Daria Maria Puică, fetiţa de 13 ani din comuna Vultureni, judeţul Cluj, a fost găsită. Copila a fost dată dispărută duminică seara şi în vederea depistării ei fusese activat sistemul "Alertă, răpire copil!". Principalul suspect, unchiul, cel alături de care a şi fost găsită.

Daria Maria Puică, fetiţa de 13 ani din Cluj dată dispărută, a fost găsită de oamenii legii cu unchiul ei, Marian Cosmin Almaş, bărbatul de 27 de ani considerat şi principalul suspect în cazul răpirii acesteia. 

Marţi dimineaţă, la o zi după ce a fost activat sistemul "Alertă, răpire copil" în cazul Dariei Maria Puică, poliţiştii au anunţat că fata a fost găsită. După ce a fost depistată de oamenii legii alături de unchiul ei, cei doi au fost conduşi la audieri, potrivit Observator.

"Minora de 13 ani şi bărbatul de 27 de ani au fost găsiţi. În acest moment sunt audiaţi de poliţişti.", a anunţat IPJ Cluj.

Astfel, poliţiştii vor stabili împrejurările exacte în care s-a produs dispariţia Dariei Maria Puică. A fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, iar cercetările continuă sub coordonarea Parchetului.

Unchiul care ar fi dezvoltat o pasiune pentru Daria

Pe 20 octombrie, poliţiştii de la secţia Gherla au fost sesizaţi printr-un apel la 112 de părinţii Dariei Maria că minora de 13 ani, originară din satul Băbuţiu, comuna Vultureni a plecat de acasă şi nu a mai revenit. În urma primelor cercetări, oamenii legii au stabilit că Daria Maria Puică a plecat spre magazin alături de unchiul ei, Marian Cosmin Almaş, în vârstă de 27 de ani. Acesta ar fi dezvoltat o pasiune pentru copilă.


facebook whatsapp twitter pinterest