De ce nu îşi mai sărută nevasta un artist celebru! Declaraţii emoţionante

+3 click pentru
galerie

Un artist celebru, care se mândreşte cu o familie perfectă şi o carieră îndelungată, mărturiseşte că lucrurile nu mai sunt la fel ca înainte cu soţia lui.

Invitat la "Refresh by Oana Turcu", emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Constantin Enceanu povesteşte că nu îşi mai pupă nevasta atât de mult cât şi-ar dori. "Soţia trebuie să fie alintată, să fie respectată, să fie mângâiată. De atâţia ani, am învăţat ce lucruri o fac să se simtă bine şi fac de aşa natură încât să fie fericită. Fac acele lucruri care o fac fericită, care nu o supără. Până la urma-urmei, şi noi suntem oameni şi nu tot timpul eşti într-o formă extraordinară, avem şi noi şi nervii noştri, ca oricare, dar să ştii că nu îmi e greu să îi spun şi la ora actuală: Te rog, iartă-mă, am greşit, am ridicat tonul, scuza-mă. Nu îmi e greu sa merg să o pup când vin sau când ne despărţim să ne pupăm. (...) Mai tot timpul o pupam! Până să apară nepoţii ăştia, nu ne despărţeam, dacă de cinci ori veneam acasă şi ne întâlneam, de cinci ori ne pupam", spune artistul.

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la "Refresh by Oana Turcu", pe Antena Stars!

Artistul și soția lui, Angela, s-au cunoscut când erau niște copii, s-au plăcut și s-au ajutat reciproc, trăind, de 34 de ani, o poveste de dragoste ca în filme. "Soția este criticul meu numărul 1 și a vrut mereu să fiu extraordinar, să fiu cel mai cel. A luptat pentru asta, a fost mereu în spatele meu. Angela face multe, soția mea este stâlpul de bază când nu sunt eu acasă. Eu nu îmi fac griji, toate trec prin mâna ei. Nu mai zic cu gătitul că mereu ne răsfață. La ora 10-11, duminica, toată lumea este la masă. Eu chiar dacă am dormit 3-4 ore, mă trezesc, duminica suntem cu toții împreună. Au fost și momente delicate. Dar care nu se ceartă? Dar apoi e mai dulce dragostea. Ne certăm din cauza nepoților, cum să facem să le fie bine. De aici apar mici discuții. Eram un simplu muncitor la transformatoare când am cunoscut-o pe soția mea", spunea Constantin Enceanu, la "Acces Direct", în urmă cu un an.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro