De la catedră a ajuns direct la poliţie. Ce a făcut directorul unui liceu din Oraviţa. Profesoarele şi elevele l-au denunţat

De la catedră a ajuns direct la poliţie © Arhiva

Un oraş întreg a fost oripilat de faptele directorului Liceului Tehnologic. 

Directorul unităţii de învăţământ a ajuns de la catedră direct la sediul poliţiei, după ce a fost denunţat de profesoarele, dar şi de părinţii elevelor care învăţau în liceul respectiv.

Cadrul didactic este acuzat că a abuzat două eleve, iar în acest moment se desfăşoară mai multe anchete.

Se pare că directorul a abuzat două eleve, iar una dintre ele a avut curaj şi a povestit totul. Fata a fost agresată vineri dimineaţa, în ghereta portarului.

Norocul adolescentei a fost chiar iubitul acesteia. Băiatul a fost cea care a alertat autorităţile vineri dimineaţa, după ce adolescenta i-a povestit prin ce a trecut atunci când a ajuns la liceu.

Fata care a trăit coşmarul vieţii ei a povestit că cu greu a reuşit să scape din mâinile directorului

Se pare că tânăra nu este singura victimă a cadrului didcatic. Sursele spun că ar mai exista o eleva abuzată, dar şi profesoare supuse aceluiaşi tratament de către directorul liceului.

Aceleaşi surse spun că victimelor le este teamă să spună că sunt terorizate zilnic de comportamentul directorului.

În dimineaţa zilei de vineri, atât directorul şcolii, cât şi victimele sale au fost duse la audiere. Pe numele directorului Liceului Tehnologic din Oraviţa au fost depuse, până în acest moment, două plângeri. Însă, nu este exclus să mai apară şi altele.

Bărbatul agresor este de mai mult timp director, de asemenea acesta locuieşte în internatul şcolii. Omul s-a mutat în incinta liceului după ce s-a despărţit de soţia sa şi a rămas fără casă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro