De necrezut! Un bărbat din Arad este căutat de poliţie, după ce a furat 20 de kg de salam

De necrezut! Un bărbat din Arad este căutat de poliţie, după ce a furat 20 de kg de salam © Facebook

Să vezi şi să nu crezi! Un bărbat în vârstă de 39 de ani este căutat de poliţie, după ce a furat 20 de kilograme dintr-un salam celebru.

Povestea a început în momentul în care, hoţul a intrat în curtea unei case şi a furat fără nicio jenă, 20 de kilograme de salam, valorând 1.300 de lei. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad a oferit primul comunicat cu privire la situaţia dată.

„Polițiștii orașului Nădlac cercetează un bărbat pentru furt. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani, care la data de 20 ianuarie a.c., ar fi pătruns, prin escaladare, în curtea unui imobil de pe raza aceluiași oraș și dintr-o anexă ar fi sustras 20 de kg. de bunuri alimentare (salam), în valoare de 1.300 de lei”, susţine Claudia Iuga.

În urma căutărilor, oamenii legii au reuşit să-l prindă pe bărbatul de 39 ani, căruia i s-a întocmit pe loc dosar penal. De asemenea, cele 20 de kilograme de salam au fost recuperate.

„Cantitatea de salam a fost recuperată aproape în totalitate și înapoiată persoanei vătămate. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, a continuat purtătorul de cuvânt, Claudia Iuga.

Salamul furat de bărbat este un brand în oraşul respectiv, fiind la mare căutare la noi în ţară, dar şi în străinătate. Totodată, este un produs bio, realizat din carne de porc. Are o istorie veche, fiind făcut încă din secolul al 14-lea, iar valoarea lui este de 70 de lei/kilogram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro