De râsu' plânsu'! Doi părinţi din Bucureşti şi-au uitat copilul în Braşov şi şi-au amintit de el când au ajuns la Comarnic

Copii uitaţi de părinţi într-un loc de joacă din Braşov © Foto: Pixabay

Situaţie incredibilă în Braşov. Doi părinţi din Bucureşti, care merseseră cu copiii în Braşov, pentru a admira frumuseţile acestui oraş în anotimpul rece, şi-au uitat copiii într-un loc de joacă şi şi-au amintit de ei abia când ajunseseră la Comarnic.

După ce au mers 60 de kilometri, cei doi părinţi nu şi-au dat seama de ceeea ce au făcut. Pare-se că relaxarea de la munte şi-a spus cuvântul atât de mult încât cei doi au revenit la realitate abia când patronul locului de joacă i-au sunat să-i înştiinţeze de copiii lor, potrivit bzb.ro.

CITEŞTE ŞI: Sfatul Gabrielei Cristea pentru fanii ei, în prag de Sărbători. "Este o soluţie"

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Un alt copil de 4 ani a fost găsit de oamenii legii în Piaţa Sfatului, după ce s-a pierdut de părinţi. „Echipajul de poliţişti locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona istorică a oraşului, a observat în Piaţa Sfatului, în mulţimea adunată seara, un băieţel de 4 ani singur, nesupravegheat. Copilul părea că se rătăcise de părinţi, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el şi au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situaţia lui. Poliţiştii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoţit în oraş pentru a admira şi a se bucura împreună de luminiţele din Pomul de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro