De râsu' plânsu'! Doi părinţi din Bucureşti şi-au uitat copilul în Braşov şi şi-au amintit de el când au ajuns la Comarnic

Copii uitaţi de părinţi într-un loc de joacă din Braşov © Foto: Pixabay

Situaţie incredibilă în Braşov. Doi părinţi din Bucureşti, care merseseră cu copiii în Braşov, pentru a admira frumuseţile acestui oraş în anotimpul rece, şi-au uitat copiii într-un loc de joacă şi şi-au amintit de ei abia când ajunseseră la Comarnic.

După ce au mers 60 de kilometri, cei doi părinţi nu şi-au dat seama de ceeea ce au făcut. Pare-se că relaxarea de la munte şi-a spus cuvântul atât de mult încât cei doi au revenit la realitate abia când patronul locului de joacă i-au sunat să-i înştiinţeze de copiii lor, potrivit bzb.ro.

CITEŞTE ŞI: Sfatul Gabrielei Cristea pentru fanii ei, în prag de Sărbători. "Este o soluţie"

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Un alt copil de 4 ani a fost găsit de oamenii legii în Piaţa Sfatului, după ce s-a pierdut de părinţi. „Echipajul de poliţişti locali de la Biroul 1 – Centru, care era în misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona istorică a oraşului, a observat în Piaţa Sfatului, în mulţimea adunată seara, un băieţel de 4 ani singur, nesupravegheat. Copilul părea că se rătăcise de părinţi, astfel că oamenii legii s-au apropiat de el şi au încercat să afle de la el amănunte cu privire la situaţia lui. Poliţiştii locali au constatat că, într-adevăr, se pierduse de persoanele care l-au însoţit în oraş pentru a admira şi a se bucura împreună de luminiţele din Pomul de iarnă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale, Anca Lăutaru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro