De teama coronavirusului, două femei împreună cu copiii lor s-au ascuns într-o peșteră, timp de 11 zile, în Vâlcea

De teama coronavirusului, două femei împreună cu copiii lor s-au ascuns într-o peșteră, timp de 11 zile, în Vâlcea © arhiva

În data de 8 martie, un grup format din două femei și cinci copii a fost dat dispărut, însă ieri, după 11 zile, jandarmii le-au găsit pe aceastea împreună cu cei mici într-o peșteră din Parcul Național Cozia. 

Două femei și cinci copii au fost găsite ieri într-o peșteră din zona Mânăstirii Stânișoara din Parcul Național Cozia. Persoanele au fost date dispărute în urmă cu mai multe zile, pe 8 martie, însă abia acum jandarmii le-au descoperit.

Împreună cu copiii lor și-au amenajat un cort în fundul peșterii, iar acolo au decis să doarmă în condiții, potrivit Adevărul.ro

Chiar dacă aveau saci de dormit și haine foarte groase, temperaturile pe timpul nopții erau destul de scăzute. 

Jandarmii au ajuns la peșteră după ce mai mulți localnici din zonă au anunțat că pe acolo circulă un grup ciudat de copii împreună cu două femei, indicând chiar cazul de dispariție semnalat cu mai multe zile în urmă. 

Cele două femei au refuzat să le spună jandarmilor motivul pentru care au ales să fugă în munți, însă dispariția nu a fost o rătăcire, ci ceva premeditat, dat fiind faptul că femeile aveau la ele mai multe bidoane cu apă, dar și haine pentru ele și copii. 

„Femeile şi copiii au fost conduşi în siguranţă de către jandarmi până la Mânăstirea Stânişoara, de unde au fost preluaţi de poliţişti şi conduşi la Poliţia Călimăneşti pentru continuarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, Teodora Cincă.

În ziua când acestea au dispărut erau deja anunțate 13 persoane infectate cu virusul COVID-19, astfel că organele legii nu exclud că motivul dispariției să fie chiar noul coronavirus și protejarea copiilor de acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro