Decizie de ultimă oră! De mâine, toate parcurile din Capitală vor fi închise!

Decizie de ultimă oră! De mâine, toate parcurile din Capitală vor fi închise! © arhiva

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a luat o decizie de ultimă oră în această seară. De mâine, toate parcurile din București.

Este decizia acestei seri! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență a hotărât ca începând cu data de 28 martie 2020, toate parcurile din București să fie închise.

Această măsură vine ca o decizie suplimentară privind combatarea răspândirii coronavirusului în țara noastră. 

Începând de sâmbătă, Poliția din București se va ocupa să blocheze toate parcurile, astfel încât nimeni să nu mai aibă acces. 

Vă reamtinim că în aceste momente țara noastră se află în stare de urgență, iar în urmă cu doar câteva zile a fost implementară ordonanța miliatară care vine cu mai multe hotărâri și interdicții pentru cetățeni, astfel încât să se prevină infectarea cu noul coronavirus

În ordonanța militară prezentată la conferința de presă se arată că circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19.

De asemenea, autoritățile doresc evitarea formării oricărui grup de persoane.

„Prin formarea unui grup de persoane se înțelege alăturarea unui număr mai mare de 3 persoane care nu locuiesc împreună”, a spus ministrul Marcel Vela.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro