Decizie de ultimă oră în Capitală. Parcurile din Sectorul 2 se vor închide!

Decizie de ultimă oră în Capitală. Parcurile din Sectorul 2 se vor închide! © arhiva

Primarul Sectorului 2 din Capitală a anunțat în urmă cu doar câteva momente că parcurile vor fi închise începând de astăzi. Vor mai rămâne deschise doar parcurile mari, cu condiția respectării distanței.

Deoarece majoritatea oamenilor nu respectă indicațile autorităților și ies afară din casă în parcuri, primăria Sectorul 2 din Capitală a decis în urmă cu doar minute să închidă cele mai vizitate parcuri din zonă, și să lase deschise doar cele mai mari. Acesta vor fi în continuare deschise doar cu condiția de a se păstra distanța dintre oameni de 2 metri, altfel nici acestea nu vor mai permite accesul populației. 

Aceasta decizie a fost luată după ce s-au monitorizat mai bine spațiile de recreere și s-a confirmat faptul că persoane nu păstrau distanța, nu purtau măști și nu se protejau în niciun fel împotriva COVID-19. 

Vor rămâne deschise:  Parcul Tei, Parcurile Plumbuita I și II, Parcul Național și Aleea Belvedere, Parcul Cinema Floreasca, Parcul Morarilor, Parcul Cosmos, Parcul Creangă, Parcul Obor, Parcul ACR, Parcul Motodrom și Parcul Titus Ozon, potrivit știripesurse.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro