Decizie de ultimă oră în dosarul atacului mafiot din Piaţa Constituţiei!

+2 click pentru
galerie

Interlopii care au ucis un om în timpul atacului mafiot organizat chiar în faţa Palatului Parlamentului, la o aruncătură de băţ de Parchetul General şi de Serviciul Român de Informaţii, au mărit gaşca, în spatele gratiilor.

Surse din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dezvăluit, pentru SPYNEWS, că numărul celor arestaţi în dosar a ajuns, recent, la zece. Potrivit surselor amintite, un rol important în identificarea suspecţilor l-au avut şi înregistrările video suprinse de camerele de supraveghere din zonă, dar şi filmele înregistrate de martori, cu ajutorul telefoanelor mobile. Iniţial, anchetatorii au pus sub acuzare şase persoane, iar ulterior au avut loc alte patru arestări. Însă, cum ancheta este în plină desfăşuare, nu este exlcus ca în dosar să apară nume noi.

Incidentul extrem de grav care s-a produs în în Piața Constituției, chiar în fața Palatului Parlamentului, a fost plănuit în detaliu de agresorii ucigași. Surse apropiate anchetei au dezvăluit, în exclusivitate pentru spynews.ro, că, imediat după scandal, făptașii ar fi fugit cu două mașini, un bolid de culoare neagră și un SUV, ambele cu numere false. Spre exemplu, autoturismul de teren avea montate niște plăcuțe de înmatriculare furate de pe o mașină Dacia Logan. La scurt timp după ce au părăsit locul faptei, aceștia ar fi schimbat numerele false, cel mai probabil cu cele originale, mai ales că polițiștii împânziseră zona și opreau toate autoturismele care semănau cu cele descrise de martori. Acest amănunt demonstrează că autorii știau de la început ce aveau de făcut și elaboraseră un plan menit să îngreuneze munca autorităților.

Ulterior, anchetatorii au stabilit că scandalul ar fi fost provocat de niște neînțelegeri legate de una sau două prostituate, exploatate pe teritoriul Marii Britanii. Creierul operațiunii ar fi fost un anume Alexandru Varvaroi, care ar proveni din mediile interlope ale sectorului 2. Acesta își sunase rivalul și îl chemase la o „discuție”, iar cel de-al doilea, știind că are de a face cu un om deosebit de periculos, ar fi ales ca locație Piața Constituției, unde știa că este plin de camere de supraveghere și unde credea el că Varvaroi va ezita să-l atace. Realitatea a arătat, însă, altceva, iar în urma incidentelor, un bărbat a murit, cu craniul zdrobit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro