Decizie de ultimă oră în dosarul celui mai mare hoţ de limuzine din România! "Robocop" nu se mai aştepta la asta!

+3 click pentru
galerie

Considerat cel mai mare hoţ de maşini de lux din România, Radu Bolgiu, alias "Robocop", a primit o veste devastatoare, în urmă cu doar câteva zile.

La aproape două decenii de la tâlhăria care i-a adus celebritatea şi o condamnare de 15 ani, Radu Bolgiu ajunge din nou în faţa judecătorilor. "Admite apelul declarat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împotriva sentinţei penale nr. 2594/20.12.2017 pronunţată de Tribunalul Bucureşti – Secţia I penală în dosarul nr. 3847/3/2012*. Desfiinţează în totalitate sentinţa penală apelată şi trimite cauza pentru continuarea judecăţii la Tribunalul Bucureşti – Secţia I penală. Cauza se va relua de la momentul dezbaterilor cu privire la cererea de repunere pe rol a cauzei", au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti. Aşadar, cu toate că Bolgiu a fost la un pas să scape de dosar, acesta ar putea ajunge, în sfârşit, în faţa judecătorilor.

În primă instanţă, "Robocop" a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru tâlhărirea pastorului american Timothy Ravan, pe care sub amenințarea unui pistol și a unei bâte, pe 7 noiembrie 1999, l-a deposedat de autoturismul de lux. Ulterior, instanţa superioară a dispus rejudecarea dosarului, iar mai nou acesta a fost repus pe rol. Ca să se ajungă în această fază, au fost nevoie de "doar" două decenii. Primele acuzaţii i-au fost aduse lui Bolgiu în septembrie 1998, el fiind acuzat că împreună cu alte patru persoane au furat 29 de autoturisme de lux din Bucureşti. Ulterior, anchetatorii l-au identificat pe Bolgiu ca fiind implicat şi în alte furturi de autoturisme, printre care Mercedes-ul aparţinând Ambasadei Yemenului, un Jeep Grand Cherokee proprietatea lui Dorin Mateuţ şi un Mitsubishi Pajero al lui Adrian Georgescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro