Decizie de ultimă oră în dosarul iubitului interlop al Otiliei Bilionera / Verdictul judecătorilor

+4 click pentru
galerie

Interlopul din gruparea Calu care a avut o relație amoroasă cu artista Otilia Brumă, alias Bilionera, a primit încă o lovitură din partea judecătorilor.

Arestat în Nicaragua, după ce a fugit din țară ca să nu plătească pentru tentativele de omor comise, Francisco Gabriel Pascu, alias Franco Calu, a deschis un proces în care a solicitat înlocuirea măsurii de arestare preventivă cu arestul la domiciliu, încercând, astfel, să scape din spatele gratiilor și, probabil, să dispară definitiv. Judecătorii nu s-au arătat, însă, prea impresionați de argumentele aduse de interlop, așa că, zilele trecute, au decis: ”Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Pascu Francisco Gabriel împotriva încheierii din data de 24.03.2020 pronunţate de Tribunalul Bucureşti. În baza art. 275 alin. 2 C.p.p., obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat. Definitivă”.

Francisco Gabriel Pascu, alias Franco Calu, membru al clanului care a pus stăpânire pe Capitală şi comite fapte pe bandă rulantă, a fost trimis în judecată, recent, pentru tentativă de omor. Victimă a fost nevasta lui Răzvan Lucan, zis Românu, pe care Franco a încercat să o omoare anul trecut, în plină stradă, sub nasul unor jandarmi care au asistat nepăsători la atacul sângeros. Realizând, probabil, că nu este capabil să se bată parte în parte cu o femeie, interlopul l-a luat la tentativa de omor şi pe temutul Giani Murgui, lider al grupării Hingheru. Aşa că cei doi au atacat-o în plină stradă pe femeie și au încercat să o omoare, fiindcă soțul victimei l-ar fi bătut anterior pe vărul lui Franco.

Dosarul în care Franco este judecat pentru tentativă de omor a fost disjuns dintr-un altul, înregistrat la Tribunalul Bucureşti anul trecut, în care Giani Hingheru a fost condamnat, recent. „Condamnă pe inculpatul MURGUI GIANI la pedeapsa de 6 ani inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor. (...) Contopeste pedepsele aplicate inculpatului si dispune ca acesta sa execute pedeapsa cea mai grea de 6 ani inchisoare, la care adauga sporul obligatoriu de 4 luni, pedeapsa rezultanta pe care acesta urmeaza sa o execute in regim de detentie fiind de 6 ani si 4 luni inchisoare. In baza art.45 alin.1 si 5 din C.p. aplica alaturi de pedeapsa principala pedepsele complementare si accesorii in continutul si pe durata susmentionata. În temeiul art.399 alin.1 C.p.p., menţine măsura arestării preventive a inculpatului Murgui Giani. În temeiul art.72 C.p., deduce durata reţinerii şi a arestării preventive, de la data de 17.05.2018 la 18.05.2018 (masura retinerii), respectiv de la 18.05.2018, la zi (arestul preventiv). În baza art.7 din Legea nr.76 din 08.04.2008 dispune prelevarea de probe biologice de la inculpat în vederea înscrierii în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Constata ca actiunea penala cu privire la inculpatul Pascu Francisco Gabriel si actiunea civila in intregul sau au fost disjunse prin Incheierea din 13.11.2019, solutionarea acestora urmand sa aiba loc in dosarul nr.34360/3/2019”, au decis, recent, magistraţii.

Franco mai are o problemă penală, el fiind judecat pentru lipsire de libertate şi în celebrul dosar al lui Mario Iorgulescu, în care victima a fost sechestrată şi mutilată cu un ciocan. Dragoş (foto sus), bărbatul care a încasat o bătaie soră cu moartea de la membrii clanului Calu a declarat în faţa anchetatorilor că întregul scandal pornise de la un împrumut pe care îl oferise lui Mario Iorgulescu - 3.000 de euro -, pentru ca acesta să îşi închirieze un apartament, împrumut pe care Mario Iorgulescu refuza să îl returneze. În ziua fatidică, Dragoş a fost invitat de Mario în apartamentul acestuia, pentru "a discuta", iar când a intrat pe uşa locuinţei a avut parte de cel mai cumplit coşmar. Liderii clanului Calu, care se aflau la Mario în casă, l-au bătut crunt pe Dragoş, cu un ciocan, până i-au scos dinţii, apoi l-au torturat, smulgându-i bucăţi din carne de pe picioare. Şi, ca să-l umilească şi mai mult, interlopii i-au oferit dinţii zburaţi prin casă la pachet, ca să îi aibă amintire. Totul s-a petrecut, conform victimei, sub privirile unor femei, două piţipoance de Dorobanţi care se aflau în casa lui Mario.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro