Decizie în cazul polițiștilor din Galați care au ignorat o fată de 14 ani plină de sânge. Nu s-au dat nici măcar jos din mașină

Decizie în cazul polițiștilor din Galați care au ignorat o fată de 14 ani plină de sânge. Nu s-au dat nici măcar jos din mașină © Arhiva

Au apărut noi informații despre cei doi polițiști din Galați care au ignorat o adolescentă care mergea pe stradă plină de sânge pe picioare și abdomen și care părea la acel moment victima unui viol.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați îi cercetează pe cei doi polițiști pentru abuz în serviciu. Inspectoratul Județean de Poliția Galați a suspendat ancheta disciplinară în cazul celor doi polițiști din Galați, care sunt cercetați în prezent într-un dosar penal sub suspiciunea de abuz în serviciu. Cei doi sunt cercetați disciplinar pentru modul în care au acționat în cazul fetiței de 14 ani, conform Adevarul.ro.

Copila, în vârstă de 14 ani, se plimba la data de 5 august 2019, pe o stradă aglomerată din Galați în timp ce era acoperită cu sânge pe picioare și abdomen. Toată scena a fost filmată de o trecătoare, iar oamenii s-au scandalizat imediat pentru că polițiștii cărora fetița le ceruse ajutorul au tratat-o cu indiferență.

Polițiștii au stat în mașină, nepăsători și nu au coborât pentru a o ajuta. S-a aflat ulterior că minora a întreținut relații sexuale cu un băiat de aceeași vârstă, neexinstând suspiciunea că a fost obligată să facă acest lucru.

"La un moment dat zărim o maşină de poliţie, o oprim şi îi arătăm fata plină de sânge! Atenţie acum, poliţista a vorbit cu fata şi cică fata ar fi zis «nu vrea să vină ambulanţa» (fata fiind minora 14 ani). Ce credeţi că face Poliţia? Voiau sa plece mai departe ca şi cum nu s-a întâmplat nimic! La insistenţele soţului meu poliţista a chemat ambulanţa", a scris femeia care a filmat totul, pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro