Decizie incredibilă în dosarul lui Răzvan Ciobanu / Apropiaţii, în stare de şoc

+2 click pentru
galerie

Procesul deschis de creditori după moartea lui Răzvan Ciobanu a luat sfârşit, iar verdictul magistraţilor i-a lăsat mască pe apropiaţii regretatului designer.

La câteva săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, un executor judecătoresc a decis să îl cheme în judecată pe defunct, pentru a recupera o datorie pe care acesta o avea către o instituţie bancară. Şi, cum Răzvan Ciobanu nu s-a prezentat la termenele stabilite de instanţă, a pierdut procesul. “Admite cererea. Încuviinţează executarea silită astfel cum a fost formulată. Fără cale de atac”, au decis, recent, magistraţii. Aşa că, acum, executorii judecătoreşti au început să trimită notificări pe la adresele la care a locuit designerul, inclusiv părinţilor, somându-l să se prezinte de urgenţă la biroul executorului, pentru a-şi plăti datoria, scrisori care nu fac decât să răsucească, acum, cuţitul în rana lăsată în sufletul celor apropiaţi.

Avocata Laura Vicol a declarat, recent, la „Xtra Night Show”, că accidentul cumplit în care a murit Răzvan Ciobanu s-a produs după ce designerul a suferit un infarct la volan. „El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55. El s-a dus glonț spre moarte. (…) A fost clasat drept accident de circulație, iar moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit. Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre... deci, el când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral și din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort. (…) A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a explicat Laura Vicol, la „Xtra Night Show”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro