Decizie neaşteptată în cazul poliţistului care s-a pozat cu liderul clanului Corduneanu / Declaraţii exclusive

+5 click pentru
galerie

Poliţistul devenit celebru după ce s-a pozat cu liderul clanului mafiot Corduneanu trebuie să explice şi cum a reuşit să-şi cumpere, dintr-o leafă de bugetar, un bolid de 50.000 de euro.

Ofiţerii de la Control Intern au declanşat o anchetă în cazul poliţistului sucevean Dan N., care s-a pozat în timp ce chefuia cu interlopul Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, nu doar pentru a stabili ce fel de relaţii are omul legii cu infractorii, ci şi pentru a elucida cum reuşeşte să îşi permită o viaţă de nabab. Totul a plecat de la imaginile în care tânărul agent – care a lucrat şi prin Bucureşti, şi pe la Iaşi, unde este „cuibul” Cordunenilor – apare distrându-se în hoteluri de lux, prin restaurante de fiţe şi conducând un bolid evaluat la aproximativ 50.000 de euro.

„În urma unor sesizări referitoare la provenienţa autoturismului de lux condus de poliţist, se vor efectua unele verificări. La finalul anchetei, se va întocmi un raport, iar în funcţie de acesta se vor lua măsurile care se impun”, au declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, surse din cadrul IPJ Suceava. Încercând să afle mai multe detalii despre bolidul buclucaş, reporterii SPYNEWS au verificat declaraţiile de avere ale tatălui agentului, care este un primar influent din judeţ, şi au descoperit că acesta deţine un bolid de aceeaşi marcă precum cel condus de poliţistul prietenos cu interlopii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest