Decizie neaşteptată în dosarul interlopului care a umilit Poliţia Română şi DIICOT!

+3 click pentru
galerie

Celebrul interlop Ghenosu, care a făcut de râs Poliţia Română şi DIICOT, scăpându-le printre degete oamenilor legii, a primit o veste la care nu se aştepta.

Chiar înainte de a fugi din ţară, Florin Ghinea, alias Ghenosu, a deschis un proces de divorţ, în încercarea de a-şi pune la adăpost averea, însă, recent, magistraţii au decis suspendarea dosarului. Motivul: soţia interlopului nu s-a prezentat la înfăţişări, iar bărbatul se ascundea de poliţie, aşa că nu avea cum să meargă la termenele stabilite de judecători. Astfel, dosarul a fost „tras pe dreapta”, urmând să fie repus pe rol la cererea lui Ghenosu sau a soţiei acestuia. În prezent, interlopul este într-o închisoare din Anglia, aşteptând extrădarea. Din spatele gratiilor, acesta a declarat, prin intermediul unui om de încredere, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că are multe de spus în legătură cu oamenii legii din România. "Chiar acum am ieşit de la Ghenosu, de la vizită. Este foarte supărat. El se simte bine aici, în Anglia, dar vrea DIICOT să îi facă manevră să îl ducă în România. DIICOT trimite aici, în Anglia, tot felul de acte, ca să-l transforme în faţa englezilor în cel mai mare mafiot. Face mult rău şi familiei. Ghenosu este decis să lupte, să îşi caute dreptatea. Are multe de spus", a explicat susrsa amintită. Şi e normal ca interlopul sângeros să aibă multe de spus, dacă ţinem cont de faptul că DIICOT l-a scăpat printre degete pe acesta cu doar câteva minute înainte de o descindere despre care ştiau doar poliţiştii şi procurorii...

Conform documentelor intrate în posesia SPYNEWS, femeia de care Ghenosu a vrut să divorţeze a fost închisă pentru prostituţie, iar în urmă cu patru ani a cerut să i se "cureţe" cazierul, pe motiv că fapta pentru care era condamnată nu mai era incriminată de Codul Penal. "Admite sesizarea condamnatei G. E. A. (fostă N.), fiica lui C. şi El., născută la data de .... în Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, CNP ..., domiciliată în comuna ..., sat ..., str. ..., nr. ..., judeţul Dâmboviţa. În baza art.4 din NCP constată intervenită legea de dezincriminare sub aspectul reţinerii infracţiunii de prostituţie prev. şi ped. de art. 328 C.penal cu aplic. art. 320 ind. 1 C.proc.pen. şi a pedepsei de 8 luni închisoare aplicate prin sentinţa penală nr. 32/07.02.2012 pronunţată de Tribunalul Dâmboviţa în dosarul nr. .../2011, modificată şi definitivă prin decizia penală nr.101/20.06.2011 a Curţii de Apel Ploieşti şi decizia penală nr. 3776/19.11.2012 a ÎCCJ. Constată încetate toate consecinţele penale ce decurg din hotărârea amintită începând cu data de 01.02.2014. Dispune anularea formelor de executare emise în ceea ce o priveşte pe această condamnată", au menţionat magistraţii. De altfel, prostituata respectivă, devenită nevasta liderului interlop, a fost "colegă" cu acesta, în 2011, într-un dosar care avea ca obiect proxenetismul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro