Decizie neaşteptată în dosarul lui Ion Boschet / Nu mai există cale de întoarcere

+4 click pentru
galerie

Lovitură de teatru în dosarul în care polițiștii bucureșteni anchetează bătaia cruntă încasată, anul trecut, de Ion Boschet, fostul iubit al Andreei Spătaru!

În vara anului trecut, omul de afaceri Ionel Cojocea, cunoscut în lumea mondenă și sub numele de Ion Boschet, a fost atacat, în scara blocului, de mai mulți indivizi care l-au bătut crunt. Lovit la cap și cu o mână ruptă, acesta a ajuns la spital în stare gravă, iar polițiștii au deschis, imediat, o anchetă. Potrivit unor surse judiciare, la momentul respectiv omul de afaceri a povestit că nu prea mai știe ce s-a întâmplat și nici nu i-a văzut pe atacatori. În plus, acesta a subliniat și faptul că habar nu are care ar fi putut să fie motivul atacului.

Inițial, incidentul a fost încadrat de anchetatori la capitolul „loviri și alte violențe”, iar dosarul a rămas cu autor necunoscut, la o secție de poliție. La bine de jumătate de an de atunci, ancheta a luat, însă, o turnură cu totul neașteptată. Judiciariștii au ajuns la concluzia că, de fapt, Boschet a fost victima unei tentative de omor, în condițiile în care modalitatea prin care a fost stâlcit în bătaie i-a pus, de fapt, viața în pericol. Ca urmare, încadrarea faptei a fost schimbată în tentativă de omor, iar dosarul a ajuns la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, unde va fi instrumentat sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Ca urmare, cu toate că a depășit cu bine momentul agresiunii, pentru Ion Boschet încep de acum alte probleme, în condițiile în care, potrivit legii, dacă se va dovedi că știe cine l-a lovit și din ce motiv și refuză să spună, va fi cercetat penal, la rândul său, pentru favorizarea infractorului. Până acum, în spațiul public, s-au făcut mai multe speculații, printre care și posibilitatea ca acesta să fi fost pedepsit, în stil mafiot, pentru neachitarea unei presupuse datorii.

Ion Boschet a devenit cunoscut publicului larg după ce a fost fotografiat în timp ce o bătea cu bestialitate pe iubita lui de atunci, fostul iepuraș Playboy Andreea Spătaru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro