Decizie neașteptată în scandalul dintre fostul soț al Mihaelei Rădulescu și o afaceristă de top / Detalii exclusive

+3 click pentru
galerie

Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, a primit o veste la care nu se aștepta, în procesul deschis unei afaceriste de top din România.

După un proces care a durat aproape un an, Elan Schwartzenberg a primit un verdict neașteptat în dosarul deschis împotriva uneia dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din țara noastră. ”Admite excepţia lipsei de obiect a cererii de apel formulate de apelantul-reclamant Schwartzenberg Emilian în ceea ce priveşte solicitarea de respingere a excepţiei prescripţiei dreptului material la acţiune al reclamantului. Admite excepţia lipsei de interes a cererii de apel formulate de apelantul-reclamant Schwartzenberg Emilian în ceea ce priveşte soluţia asupra cererii de intervenţie.

Respinge ca lipsit de obiect apelul declarat de apelantul-reclamant Schwartzenberg Emilian în ceea ce priveşte solicitarea de respingere a excepţiei prescripţiei dreptului material la acţiune al reclamantului. Respinge ca lipsit de interes apelul formulat de apelantul-reclamant Schwartzenberg Emilian în ceea ce priveşte soluţia asupra cererii de intervenţie. Respinge ca nefondat apelul formulat de apelantul-reclamant Schwartzenberg Emilian împotriva încheierii din 09.02.2018 şi împotriva sentinţei, în ceea ce priveşte soluţia asupra cererii principale. II. Admite excepţia lipsei de interes a apelului formulat de apelanta-pârâtă XY împotriva considerentelor sentinţei. Respinge apelul formulat de apelanta-pârâtă XY ca lipsit de interes. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare”, au decis magistrații Curții de Apel București. 

Probleme cu DNA

Anul trecut,  în luna aprilie, Curtea de Apel Bucureşti a încuviinţat cererea DNA de redeschidere a urmăririi penale în dosarul ”Realitatea”, care îl vizează direct pe Elan Schwartzenberg și fusese închis cu doar trei luni înainte. ”Admite cererea de redeschidere a urmăririi penale formulată de PÎCCJ - Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul nr. 161/P/2013. În temeiul art. 335 alin. 4 şi alin.4/4 Cod procedură penală confirmă redeschiderea urmăririi penale, dispusă prin ordonanţa din 30.01.2019, de procurorul şef al Secţiei de combatere a corupţiei, din cadrul DNA, cu consecinţa reluării urmăririi penale, în dosarul nr. 161/P/2013”. În ianuarie 2019, avocatul Gheorghe Piperea anunța că dosarul ”s-a clasat”. ”E un dosar foarte mare, e dosarul în care eu, personal, în calitate de avocat al lui Elan Schwartzenberg, am fost interceptat, plus încă doi avocați colaboratori, din firma mea, au fost și ei interceptați”, spunea celebrul avocat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro