Decizie radicală a Cristinei Ich, care îl vizează direct pe Alex Piţurcă! Renunţă la tot

+3 click pentru
galerie

Considerată una dintre cele mai frumoase românce, Cristina Ich a luat o decizie radicală, care îl vizează direct pe Alex Piţurcă.

Invitată la "Refresh by Oana Turcu" – emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars -, Cristina Ich vorbeşte deschis despre relaţia cu Piţurcă Jr. şi despre carieră. "Este primul şi ultimul interviu pe care îl dau la TV. Am gustat din celebritate fără să vreau şi nu îmi place să fiu în postura asta. Şi dacă ceva nu îţi place, de ce să te chinui, nu? Adică să stai în ochii lumii să dai interviuri să povesteşti despre viaţa ta, e un lucru pe care l-am urât dintotdeauna. (...) Vreau să renunţ la ceea ce înseamnă online pentru că efectiv mi se pare că trebuie să îmi duc... adică ştii e next level, mamă am început şi eu cu engleza, mă rog, următoarea etapă a vieţii mele. Mi se pare că am început cu ceva şi la un moment dat trebuie să se termine. Şi până la sfârşitul anului aş vrea sa îmi închei toate contractele, să îmi onorez toate contractele şi să ies din lumea asta de online. Îmi doresc să fac un business. Ştii că se zice că în momentul când îţi spui planurile, nu îţi ies. Îmi doresc să fac ceva, nu sunt genul de femeie care să stea acasă”, mărturiseşte Cristina.

Vedeţi interviul integral la "Refresh by Oana Turcu", astăzi, începând cu ora 15.45, pe Antena Stars!

„Alex e exact cum îmi place mie să fe un bărbat. Mie nu îmi place nici genul de bărbat de cuminţenia pământului, nici băiatul lu' mama... E un bărbat, în adevăratul sens al cuvântului. Eu, cunoscându-l, trăind cu el, îţi dai seama că totul ţi se schimbă şi spui: Uite mă, ce s-a scris despre el, ca e aşa ca e aşa! Şi vezi că, de fapt, e cu totul altceva şi descoperi o persoană minunată cu care vrei să rămâi şi ăsta e Alexandru. Acum, eu şi Alexandru avem de gând să ne mutăm în altă casă, dar nu zic mai mult, rămâne secret!", continuă Cristina Ich.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro