Decizie radicală a Elenei Udrea, care îl vizează direct pe un milionar celebru! S-a lăsat cu dosar

+4 click pentru
galerie

Aflată în cea mai delicată perioadă din viaţa sa, Elena Udrea pare să fie mai preocupată de a-i înfunda pe alţii decât să se salveze pe ea însăşi.

Tocmai din Costa Rica, acolo unde a fost încătuşată în plină stradă, ca orice infractor căutat de poliţie, Elena Udrea şi-a găsit timp să deschidă un nou proces împotriva lui Dinu Pescariu, pe care îl vrea în puşcărie, cu orice preţ. Udrea a solicitat instanţei să dispună anularea documentelor prin care procurorii au decis clasarea dosarului lui Pescariu, solicitând, totodată, trimiterea în judecată a acestuia. Primul termen al procesului va avea loc săptămâna viitoare.

Scandalul dintre Udrea şi Pescariu este vechi, iar fosta "blondă de la Cotroceni" are motive să îi poarte pică afaceristului. „La data de 5.11.2014, Pescariu Dinu – Mihail a formulat denunţ cu privire la săvârşirea unor fapte de corupţie de către Udrea Elena Gabriela. Din denunţul formulat rezultă că, în anul 2013 pe fondul cercetărilor efectuate de Direcţia Naţională Anticorupţie ca urmare a plângerii formulată de Fujitsu Siemens Computers în legătură cu derularea contractului de licenţiere Microsoft şi a măsurilor asigurătorii dispuse de autorităţile austrice pe conturile sale din Elevaţia, Udrea Elena Gabriela a pretins suma de 500.000 de euro pentru a-i rezolva problemele din justiţie. Există indicii în sensul că remiterea sumelor de bani a avut loc în mai multe tranşe în perioada iulie 2013 – februarie 2014”, menţionau procurorii în referat. Potrivit anchetatorilor, aceste fapte au fost dovedite cu declaraţia martorului, extrasele de cont şi înscrisuri olografe ridicate la percheziţie în care erau indicate sume de bani plătite.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro