Decizie uluitoare în cazul unui brăilean. Ce pedeapsă a primit bărbatul după ce s-a urcat beat la volan și a ucis o persoană

Decizie uluitoare în cazul unui brăilean © obiectivbr.ro

Autoritățile au luat o decizie uluitoare în cazul unul brăilean, după ce aceasta s-a urcat beat la volan și a ucis o persoană.

Judecătoria Brăila a decis în cazul unui bărbat care s-a urcat beat la volan și a ucis o persoană doar o pedeapsă cu suspendare. 

Pe data de 11 mai, Georgian Negrei în vârstă de 32 de ani a fost condamnat de către Judecătoria Brăila, pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului, la doi ani, patru luni şi douăzeci și două de zile de închisoare, cu suspendarea executării sub supraveghere. De asemenea, inculpatul va trebui să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii în cadrul serviciului de salubritate din cadrul comunei Gropeni judeţul Brăila.

În urmă cu un an, pe data de 18 iunie, bărbatul s-a urcat beat la volan, iar la un moment dat a pierdut controlul mașinii şi a spulberat un tânăr dedoar 28 de ani, lăsându-l lat în stația de autobuz. 

De teamă, dar și pentru că a crezut că va scapă, în urma producerii accidentului, Georgian a fugit de la locul faptei, lăsându-și victima să agonizeze până la moarte, pe șosea. Însă, după două zile, timp în care victima sa a murit, vinovatul s-a predat, fiind dus în fața instanţei cu propunere de arestare preventivă.

În acest caz, sentința primită de către vinovat este un scandaloasă, însă conform obiectivbr.ro, decizia nu este una definitivă și poate fi atacată cu apel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro