Declaraţia de dragoste incredibilă a unei actriţe, către propriul fiu! Interviu emoţionant

+3 click pentru
galerie

O actriţă celebră face o declaraţie emoţionantă, despre cel mai important bărbat din viaţa ei: băiatul pe care l-a crescut singură!

Invitată la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, Virginia Rogin explică faptul că fiul îi este un prieten de nădejde. „Fiul meu este marele meu prieten şi, înainte de a deveni marele meu prieten, a fost micul meu prieten. Tatăl lui a murit când el a avut 14 ani și practic l-am crescut singură. Eu nu am nicio rudă în Bucureşti, toate rudele mele sunt în Moldova și nu e ușor. I-am fost și mamă și tată. Spun deseori că nu am avut noroc la bărbaţi, dar am avut noroc la copil. Ceea ce, până la urmă, e esenţial, că poți să ai toate bogăţiile din lume, poţi să ai totul, dacă nu îți este bine copilul, nu ești împlinit tu, că noi ne împlinim în primul rând prin copiii noștri. Dacă ei nu sunt bine, nu îți aduc bucuria lucrului împlinit, tu ești sărac! Ceva în interiorul tău este văduvit. Până la urmă, bărbații trec și vin, dar copilul este al tău", spune, cu emoţie în glas, Virginia Rogin.

Vedeţi interviul tulburător astăzi, începând cu ora 15.45, la „Refresh by Oana Turcu”, pe Antena Stars!

Actriţa are pentru băiatul ei şi un mesaj emoţionat: „Dragul meu, poţi să greşeşti, e dreptul tău! Eu voi fi lângă tine toată viaţa! Poţi să fii ultimul om din şanţ, tu să ştii că mama ta este lângă tine!”

Vedeţi interviul integral astăzi, începând cu ora 15.45, la „Refresh by Oana Turcu”, pe Antena Stars!

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro