Declaraţia cutremurătoare a mamei uneia dintre victimele accidentului din Ialomiţa! Lacrimi şi durere, după înmormântare. VIDEO

Declaraţia cutremurătoare a mamei uneia dintre victimele accidentului din Ialomiţa! Lacrimi şi durere, după înmormântare © captură video

Au curs lacrimi de jar, iar durerea a îngheţat un sat întreg azi, când 7 dintre mămicile care şi-au dat ultima suflare, în accidentul din Ialomiţa, au fost duse la groapă. În aceiaşi zi... în acelaşi cimitir. 7 mame, o cifră a infinitului... durerii. Pentru că, dacă Dumnezeu a plămădit lumea în 7 zile, pentru pruncii acestor mămici, lumea parcă a pierit azi.

Clopote de rugă şi disperare s-au înalţat pentru cele şapte femei răpuse în accidentul din Sfântu Gheorghe, dar şi pentru şoferul microbuzului cu care acestea călătoreau. Astăzi în Munteni-Buzău a fost mai frig decât oricând, pe cel mai cumplit drum, drumul durerii şi al sfârşitului!

În ziua suferinţei, în cimitir s-a făcut o slujbă specială. 50 de preoţi au cântat şi s-au rugat pentru sufletele celor pieriţi în tragedia parcă presimţită de şoferul microbuzului, aşa cum spunea şi nepotul acestuia. Presimţire sumbră sau fatalitate care a nimicit... 10 vieţi! 

Prima mamă-înger a fost îngropată ieri, chiar înainte cu zi să împlinească 50 de ani. Femeia muncea din greu să-şi crească cei patru copii: două fete și doi băieți. Cea mai tânără dintre victime, Alexandra Badea, este mama unui băiat de numai 6 ani. Rudele i-au spus micuțului Alexandru că mama lui este acum printre... îngeri. 

Elena Vasile, mama Anişoarei Chiriţă, nu-şi mai găseşte liniştea! Cei trei nepoţi pe care îi are au rămas fără mamă, iar acest lucru îi sfâşie sufletul. Copilul cel mare, în vârstă de 11 ani, a avut puterea să vină la înmormântarea Anişoarei Chiriţă. 

"Au rămas trei copilaşi. Nu mai au mamă! Au rămas cu tatăl lor, o să vin şi eu să-i ajut din două în două săptămâni. Băieţelul are 11 ani, fetiţa mijlocie 9 ani şi cea mică 2 ani şi opt luni. Le-am explicat că a avut accident şi a mama lor a devenit un înger... Nu putem să trecem peste această suferinţă mare. E păcat de copilaşii ăştia că au rămas fără mamă. Tatăl îi îngrijeşte, îi curte cu ei şade şi mama lui... Nu au avut loc să-i bage în biserică... au fost iubiţi de un sat întreg. Vorbisem cu ea cu trei zile înainte... Numai băiatul a fost alături de mama lui  (n.r. la înmormântare) Fata cea mare a înţeles, dar a vrut să o ţină minte pe mama ei aşa cum a fost. Cea mică nu înţelege...", a declarat mama Anişoarei Chiriţă pentru Acces Direct.


facebook whatsapp twitter pinterest