Noul avocat al Luizei Melencu susține că din dosar lipsesc probe: "Nu apare acel film"

Noul avocat al Luizei Melencu susține că din dosar lipsesc probe: "Nu apare acel film" © captură video

Familia Luizei Melencu are un nou avocat. Carmen Obârșanu a preluat situația familiei fetei dispărute în luna aprilie, iar acum face declarații neașteptate. Aceasta va face echipă cu Tonel Pop. Potrivit ei, din dosar lipsesc mai multe probe. 

Carmen Obârșanu declară că a văzut dosarul, însă de acolo lipsesc probe. Ar fi vorba inclusiv de un filmuleț apărut în presă, dar care nu apare în probele de la dosar. Noua avocată vrea să afle ce s-a întâmplat. 

„Nu sunt probe. Îmi aduc aminte că am văzut la televizor acel filmuleț cu Luiza, în niciunul din dosarele 1-7 nu apare acel film. Nu numai că nu sunt probe care să arate răpirea ei, dar nu sunt probele care au fost prezentate în media”, a spus noul avocat al familiei, potrivit Antena 3.

Monica Melencu i-a cerut ajutorul avocatei, în speranța că va afla ce s-a întâmplat cu fiica ei, dispărut încă din luna aprilie, despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o. „I-am zis că vreau să știu ce s-a întâmplat cu Luiza. Că fetele nu sunt moarte și ea a zis că sunt suficiente probe la dosar”, a declarat Monica Melencu.

Vă reamintim că în luna iulie s-a aflat că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu ar fi fost răpite de Gheorghe Dincă. Bărbatul din Caracal se află în arest și susține în continuare că el le-a ucis pe cele două. Ancheta este în plină desfășurare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro