Ce spune Remus Rădoi, cel contactat de Poliție să o caute pe Alexandra: „Nu ne-au întrebat nimic legat de casă”

Ce spune Remus Rădoi, cel contactat de Poliție să o caute pe Alexandra © RomaniaTV

Polițiștii din Olt ar fi apelat la ajutorul clanurilor interlope, pentru a o găsi pe Alexandra Măceșanu, una dintre tinerele dispărute la Caracal. Asta reiese în urma unei anchete jurnalistice care subliniază, mai presus de orice altceva, un fapt care este deja bine cunoscut: incompetența.

Deși au ochit mașina lui Dincă, apărută pe camerele de filmate, polițiștii nu s-au obosit să compare informațiile cu cele aflate deja la dosarul cazului dispariției Luizei.

Chiar Remus Rădoi, cel contactat să ajute Poliția cu găsirea Alexandrei, a explicat că nu a fost întrebat nimic legat de casă sau de curte, în condițiile în care fata de 15 ani oferise detalii prețioase despre locul unde se află, în apelul de la 112.

„Nu am fost întrebați nimic legat de caracteristicile casei sau curții, doar de mașină. În ziua următoare a apelului Alexandrei, nu ne-a mai fost solicitat ajutorul. Noi suntem obligați prin statutul firmei de pază să sprijinim organele de câte ori avem informații. Iar, din punct de vedere uman, eu consider că este normal să ajutăm cu tot ce putem. Nu, (n.r. nu au analizat) imaginile deja existente la dosar”, a spus Remus Rădoi, la RomâniaTV.

Poliția a apelat la clanuri interlope pentru a o găsi pe Alexandra

După ce adolescenta a sunat la 112, spunând că a fost răpită şi violată, Nicolae Alexe l-a contactat pe Remus Rădoi, zis Codiţă, la ora 17:00, unul dintre cei mai temuţi oameni din Olt. Are şi o condamnare, pentru că a desfigurat un rival, după ce l-a bătut crunt. Acestuia i-au fost oferite numerele de telefon ale suspectului, dar şi alte informaţii secrete. Codiţă, care deţine o firmă de pază, i-a trimis pe poliţişti la două adrese greşite, crezând că e vorba de un alt clan din judeţ, zis Oacă. De asemenea, tot lui i-a fost solicitat ajutorul pentru a aflat a cui este maşina argintie surprinsă de camerele de supraveghere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro