Denisa a sperat până în ultima clipă că îşi va reveni, dar a murit la două luni de la accident! Ce au făcut apropiaţii pentru a o salva

Denisa a sperat până în ultima clipă că îşi va reveni, dar a murit la două luni de la accident! Ce au făcut apropiaţii pentru a o salva © Facebook

Denisa Covaciu s-a stins din viaţă la 18 ani, după două luni de la accidentul provocat de vărul ei. Tânăra a sperat până în ultima clipă că viaţa ei va reveni la normal, dar a pierdut lupta miercuri, 12 februarie, în ciuda eforturilor medicilor şi a celor apropiaţi ei. 

În noaptea de 8 decembrie, în jurul orei 03:30, un grav accident a avut loc în Mirşid. La volan se afla un tânăr de 19 ani, iar pe locul din dreapta, verişoara lui, Denisa Covaciu. Şoferul a pierdut controlul direcţiei din cauza neadaptării vitezei la drum şi a intrat într-un parapet. 

Denisa, originară din Popeni, a fost grav rănită. După producerea accidentului, fata a fost dusă de urgenţă la un spital din Cluj. Acolo, Denisa Covaciu şi-a petrecut aproape 30 de zile. 

Ce au făcut apropiaţii pentru Denisa Covaciu

Apropiaţii Denisei Covaciu au lansat o campanie pentru ea, întrucât avea nevoie de sânge. 

“Vă rog din suflet cine poate sa meargă să doneze sânge pentru acest suflet minunat Covaciu Denisa Florentina este internată la spitalul de Urgenta în Cluj, strada Clinicii, ATI1! Vă rog din suflet cine are bună voinţă să meargă la Centrul de Transfuzii din Zalău sau din alt judeţ, care au inimă şi vor să ajute! Multumesc mult! POATE PRIMI DE LA ORICE GRUPA. Vă rog sa specificati pentru cine donaţi!”, a fost apelul unei prietene.

Şi oamenii au donat sânge. Cu toate acestea, deşi starea ei părea că se îmbunătăţeşte, la începutul lunii ianuarie a ajuns din nou la Zalău, la Terapie Intensivă.

Miercuri, 12 februarie, Denisa Covaciu s-a stins din viaţă pe patul de spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro