Ce se întâmplă cu apartamentul şi maşina regretatei Denisa Răducu! Sora ei a decis

+3 click pentru
galerie

Ce se întâmplă cu apartamentul şi maşina regretatei Denisa Răducu! Sora ei a decis © spynews.ro

La mai bine de un an de la moartea Denisei Răducu, sora regretatei artiste ştie ce are de făcut cu bunurile care i-au rămas. Ea şi soţul ei au primit atât apartamentul, cât şi autoturismul cântăreţei care a murit la doar 27 de ani.

Cum Denisa Răducu a avut tot timpul grijă să aibă o casă aşa cum a visat şi a muncit mult pentru asta, Adela, sora ei, a decis să păstreze totul exact la fel, iar locul să fie doar al lor. Nu au de gând să îl închirieze. Autoturismul regretatei Denisa Răducu este folosit doar de Adelina şi soţul ei atunci când vin în România.

"Și eu, și Adelina, am decis că apartamentul Denisei va trebui să rămână exact așa cum a fost aranjat în ultima zi din viața ei. Totul trebuie să rămână la fel cum e acum, adică la fel cum a fost pe când era Denisa în viață. Nu îl vom închiria niciodată, nu cred că cineva ar putea să aibă grijă de toate lucrurile Denisei așa cum ar fi necesar. Apartamentul este plin de amintiri și nu vom renunța la ele, chiar dacă pierdem bani. De vândut nici nu se pune problema", a spus Florian, soţul Adelinei, pentru wowbiz.ro. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro