A fost găsită Denisa, românca de 21 de ani dată dispărută în luna august! Ce s-a întâmplat cu ea

A fost găsită Denisa, românca de 21 de ani dată dispărut în luna august! Ce s-a întâmplat cu ea © Facebook

Olteanu Valentina Denisa, românca în vârstă de 21 de ani dată dispărută în luna august, a fost găsită. După trei luni de la apelul disperat al mamei sale, tânăra a anunțat că este în viață.

Denisa a vorbit cu mama ei pentru ultima dată pe data de 7 august. Aceasta locuia la Londra, alături de soțul ei de origine albaneză, iar pe data de 8 august trebuia să meargă la mama ei în Italia. De pe 7 nu a mai răspuns la telefon. Mama ei a declarat că până pe data de 13 primea mesajele, însă ulterior telefonul ei a fost închis, iar de atunci nu a mai putut să ia legătura cu ea.

„Mă numesc Hariuc Maria, vă rog să mă ajutați să îmi găsesc fata dispărută. Olteanu Denisa Valentina se numește, locuiește în Londra. Pe data de 8 august trebuia să vină la mine, în Italia, în vacanță. Până în data de 13 august primea și citea mesajele de la mine. Din data de 23 nu mai primește nici un mesaj de la nimeni.

Am fost la „squadra mobile” și carabinieri (autoritățile din Italia – n.r.) am sunat la Ambasada României în Londra, am sesizat și IJP Suceava. Luni merg și la Londra, să fac denunț. Vă rog să faceți public, poate a văzut-o cineva. Vă mulțumesc”, anunța mama Denisei.

Din fericire, Denisa e în viață. Potrivit observator.tv, recent, tânăra a luat legătura cu mama ei și i-a spus să se liniștească deoarece ea este bine. Mai multe detalii însă, Denisa Valentina Olteanu nu a oferit. 

La începutul lunii septembrie, mama fetei anunța că va merge la Londra pentru a o căuta chiar ea, dar și pentru a face un denunț. Aceasta nu a mai anunțat apoi ce s-a întâmplat și dacă a făcut sau nu cele zile.

Cu siguranță femeia așteaptă mai multe explicații, dat fiind faptul că timp de trei luni nu a putut lua legătura cu fiica ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest