Descoperire macabră în Reșița! Mamă și fiu, găsiți morți în casă

Descoperire macabră în Reșița! Mamă și fiu, găsiți morți în casă © Arhivă (foto simbol)

Descoperire macabră în municipiul Reșița, joi dimineață. Două persoane, mamă și fiu, au fost găsite moarte într-o casă aflată pe strada Cireșului.

Potrivit primelor informații, descoperirea a fost făcută joi dimineață, în urma unui apel la 112 făcut în jurul orelor 07.47. La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului de Pompieri Reșița, care au găsit două persoane în stare de inconștiență, scrie Observator.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Caraș-Severein, Adrian Manofu, este vorba despre o femeie de 55 de ani și un bărbat de 36 de ani, fiul acesteia. Cei doi ar fi murit din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon.

Medicii ajunși la fața locului au încercat să îi resusciteze pe cei doi, însă eforturile lor s-au dovedit a fi în zadar.

La locuința de pe strada Cireșului au ajuns și echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean, care efectuează cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Monoxidul de carbon, ucigaș iarna

Acest incident se întâmplă la doar câteva zile după ce doi tineri logodiți, de 18 respectiv 20 de ani, au fost găsiți morți în propria locuință, în Târgu Jiu. Teodora și Marius ar fi murit, la rândul lor, intoxicați cu monoxid de carbon.

Este o forță cu adevărat ucigașă, care curmă multe vieți pe timp de iarnă, atunci când oamenii caută să se încălească. Pentru Marius și Teodora, cel mai probabil le-a fost fatală soba, care avea niște defecțiuni în legătură cu care chiar fuseseră avertizați.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro