Descoperire macabră în Suceava! Un tânăr a fost găsit mort într-o pădure, după ce a fost dat dispărut

Descoperire macabră în Suceava! Un tânăr a fost găsit mort într-o pădure, după ce a fost dat dispărut © Arhivă

Tragedie la Suceava! Un tânăr de doar 30 de ani a fost găsit fără suflare într-o pădure. Familia îl dăduse disparut în urmă cu câteva zile.

Un tânăr a fost descoperit de salvatori fără suflare într-o pădure de lângă lunca râului Suceava. Alertate, rudele bărbatului îl dăduse dispărut la Poliţie în urmă cu câteva zile. Nimeni nu se aştepta însă la o asemenea nenorocire.

Tânărul dispărut marţi în comuna Vicovu de Jos a fost descoperit spânzurat în zona de pădure de lângă lunca râului Suceava. Acesta a fost găsit de către echipajele de salvare, care l-au căutat neîncetat. Poliţiştii, pompierii şi voluntarii au efectuat mai multe activităţi de căutare, iar la un moment dat, bărbatul a fost depistat în lunca râului Suceava.

Oamenii au fost şocaţi atunci când l-au găsit pe bărbat spânzurat de ramura unui arbore. Acesta se afla pe raza comunei Vicovu de Jos, în zona cu vegetație forestieră.

La faţa locului a ajuns un echipaj medical. Doctorii însă nu au putut să facă nimic, decât să-i constate decesul tânărului. În urma cercetărilor efectuate, pe trupul neînsufleţit al bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă.

Potrivit cercetărilor, tânărul de 30 de ani avea un comportament schimbat în ultima perioadă. Ba mai mult, acesta chiar i-a spus soţiei sale că îşi va pune capăt zilelor, după ce i-a mărturisit că ar fi suferit de o boală la nivelul plămânilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro